Ajankohtaista

20.10.2020
Päivitetty 3.12.2020 uusien korona-rajoitusten julkistamisen jälkeen.

Joulukierros tulee taas!

Tervetuloa Made in Hitis Shopiin tekemään joululahjalöytöjä lauantaina 12.12.2020 klo 11-15. Muista käydä samalla kaikissa muissa Hitis-Rosalan upeissa paikoissa!

4.10.2020

Made in Hitis Shop esittelee:
Käytettyjä laatuvaatteita Hitis & Rosala Naturskydd r.f.:n tueksi!

Vaatteet ovat uudeveroisessa kunnossa, suurin osa täysin käyttämättömiä. Joukossa merkkituotteita, kuten Desigual, ril’s, Esprit ja Mango. Tule tekemään löytöjä tiistaisin klo 10-14 ja torstaisin klo 13-17.
Tee ympäristöystävällinen valinta, kauniiden saartemme luonto kiittää sinua 💚

Lue lisää luonnonsuojeluyhdistyksestä (på svenska)

Käsityöt

Pienestä Made in Hitis – käsityöpuodista löydät laajan valikoiman saaristolaisten käsitöitä. Toimimme välittäjänä kaiken kokoisille käsityöläis-toimijoille, omassa kodissaan sivutoimisesta harrastajasta jo alueella tutuksi tulleisiin tuottajiin! Teemme kovasti töitä jotta myymälässä olisi niin monipuolisia ja mielenkiintoisia aarteita kuin mahdollista. Myymälä sijaitsee Hiittisten kylässä, kirjaston ja kyläinfon yhteydessä.

Tervetuloa katsomaan! Näin löydät perille.

Aukioloajat 16.8.2020-:
Tiistai 10.00-14.00
Torstai 13.00-17.00

Uusimmat uutiset ja lisää tuotekuvia löydät Facebook-sivuiltamme, Made in Hitis.

Käsityöläinen, tule mukaan!

Made in Hitis toimii saaristolaiskäsitöiden välittäjänä. Edustamme mielellämme sekä suuria että pieniä toimijoita, mutta erityisesti haluamme löytää pienessä mittakaavassa toimivat käsityöläiset, joilla ei ole myyntikanavaa ennestään. Tämä on erinomainen tilaisuus sinulle, joka luot käsitöitä päätyön ohessa, etkä halua liiemmälti kustannuksia tuotteiden myynnistä. Samalla toivotamme tietenkin lämpimästi tervetulleeksi mukaan myös jo markkinoilla olevat tuottajat!

Tuotteesi tulee olla valmistetut Hiittisten saaristossa tai lähialueella. Aina kannattaa kysyä mukaan pääsystä, jos tuotteesi mielestäsi sopisivat valikoimaan niin ota ihmeessä yhteyttä! Materiaalien ja valmistusmenetelmien tulee olla ympäristöystävälliset. Myyntiin otetaan sekä käyttötavaroita, taidekäsitöitä että syötävää (ei tuoretuotteita tai kylmäsäilytystä vaativaa).

Lahjakortit

Ilahduta ystävää tai rakastasi Made in Hitis Shopin lahjakortilla! Tilaa sähköpostilla hanna@madeinhitis.fi tai soita 050-5454645.

Palvelut yrittäjälle

Lisää tuotteiden ja palvelujen käyttäjiä Kemiönsaarelle!

Oikeisiin asiakkaisiin osuvan markkinointistrategian rakentaminen vaatii keskittymistä, energiaa ja luovaa mieltä – juuri näitä ominaisuuksia, joita meiltä kaikilta kyllä löytyy mutta ei silloin kun stressi painaa päälle.

Made in Hitis on yritys, joka pystyy auttamaan sinua ja juuri sinun palveluitasi kaipaavia asiakkaita löytämään toisensa.

Voimme toimia lyhytaikaisesti konsulttina ja auttaa sinut alkuun, tai sitten ottaa hoitaaksemme isompia kokonaisuuksia yrityksesi myynnistä ja markkinoinnista.

Kyläinfo-hanke

Yhdessä olemme vahvempia! Kolme yhteystyötahoa, Kemiönsaaren kunta, Hiittisten kyläyhdistys (Hitis kyrkoby byaförening rf) sekä Made in Hitis ovat yhdistäneet voimansa ja luoneet kattavan palvelupisteen Hiittisten kylässä. Haluamme yhdessä tehdä kirjastosta kaikille avoimen kohtauspaikan, jossa sekä paikallinen väestö ja vierailijat voivat saada palveluita, järjestää kokouksia ym, ympäri vuoden. Samaan tapaan kuin Kemiön Villa Landessa, mutta pienemmässä mittakaavassa ja säilyttäen ainutlaatuisen tunnelman jonka vanha kansakoulu ympäristönä tarjoaa.

Kyläinfo sai alkunsa pilottiprojektista jonka kesto oli 19.6-18.8.2018, tämän jälkeen hanke sai jatkoa yhteistyökumppaneina Samassa veneessä r.y sekä Svenska Kulturfonden. Tämä mahdollisti pidennetyt aukioloajat Hiittisten kirjastolle talvella 2018-2019. Uusimmat kuulumiset projektista ovat että Föreningen Konstsamfundet on myöntänyt tukea joka mahdollistaa toiminnan kesällä 2020, yhdessä Kemiönsaaren kunnan kyläyhdistus-tukirahan kanssa.

Lisätietoja pilottihankkeesta löytyy lehdistötiedotteesta (PDF).

Jos haluat saada tuoreimmat uutiset koko Hiittisten saariston alueelta, kannattaa seurata
kyläinfon sivua Facebookissa.

Hiittisten kirjasto
Hiittisten kyläyhdistys (sivu on ruotsiksi)

Tietoa meistä

Made in Hitis on pieni yhden hengen yritys, ohjaimissa häärään minä, Hanna Vuorio-Wilson. Hei!

Hieman työtaustaa: Olen ollut mukana luotsaamassa Rosalan Viikinkikeskuksen ja Bengtskärin majakan matkavaraamon taustalla toimivia yrityksiä reilut 15 vuotta, näistä viimeiset 10 yrittäjänä Rosalan Viikinkikeskuksessa.

Kirjastovirkailija Hiittisten kirjastossa minusta tuli keväällä 2014, kun näin ilmoitustaululla lapun ja matkailuyrittäjän hektisestä elämästä huolimatta seurasin vahvaa intuitiotani: Tuo minun on pakko tehdä! Hetkeäkään en ole katunut.

Kummatkin kotikyläni ja koko ympäröivä saaristo ovat minulle sydämen asioita, ja tarve toimia kotiseudun hyväksi on pohja jolla yritykseni seisoo. Työkalut tähän tavoitteeseen pääsemiseksi on myymälä jonka kautta paikalliset käsityöläiset saavat tuotteensa näkyville, sekä laajan kokemukseni tarjoaminen yrittäjäkollegoilleni Kemiönsaarella.

Lokakuusta 2019 työskentelen matkailun parissa koordinaattorina Söderlångvikin Kartanolla, joten tällä hetkellä en pääsääntöisesti ota uusia asiakkaita, vaan yrityksen toiminta keskittyy käsityöpuotiin ja kesän kajakkivuokraukseen.

Tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot

Osoite:
Made in Hitis Shop
Hiittisten kirjasto & kyläinfo
Stormnäsintie 28
25940 Hiittinen

Aukioloajat 1.6.2020-:
Tiistai 10.00-14.00
Torstai 13.00-17.00
15.6-15.8.2020
Tiistai & keskiviikko 10.00-14.00
Torstai 13.00-17.00
Perjantai & lauantai 10.00-14.00
16.8.2020-:
Tiistai 10.00-14.00
Torstai 13.00-17.00
Poikkeukset:
Tiistai 8.12.2020 suljettu
Lauantai 12.12 avoinna 11.00-15.00 - tervetuloa jouluostoksille!

hanna@madeinhitis.fi
Puh. 050 545 4645