Ajankohtaista

16.12.2018

Voittaja on löytynyt!

Joululahja on nyt arvottu, ja onnellinen voittaja on Göran Lejonmark Bölen kylästä! Onnea Göran, toivottavasti valitsemasi lahja tuo sinulle paljon iloa!

15.11.2018

Nyt sinulla on tilaisuus voittaa upea lahja!

Minkä neljästä kuvan tuotteesta ottaisit itsellesi tai lahjaksi? Tule Made in Hitis myymälään lauantaina 8.12.2018 klo 11-16 ja täytä arvonta-kaavakkeeseen nimesi ja valitsemasi numero, niin olet mukana arvonnassa jossa voit voittaa toivomasi lahjan! Kaikkien upeiden tuotteiden arvo on noin 40 euroa.

Joulukierroksen Facebook-tapahtuma

Toinen vaihtoehto on käväistä pop-up myymälässämme viikkoa myöhemmin, la 15.12.2018 klo 11-17, Kemiössä Kimito Brewingin myymälässä osoitteessa Stora Andreasvägen 3. Näiden kummankin tapahtuman jälkeen suoritetaan arvonta, ja lahja toimitetaan perille ennen joulua.
(Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista. Mikäli toimitus tapahtuu postitse, maksamme postituskulut.)

Jouluisen pop-up myymälän Facebook-tapahtuma

  1. 2 kpl keraamisia teemukeja valitsemassasi värissä (vihreä/roosa/luonnonvalkoinen), Inge-May Koskelin Keramiikka
  2. Mustikka-korvakorut, Own Design / Henna Renfors. Jos pääset itse paikan päälle voit myös vaihtaa valitsemaasi max 40 euron arvoiseen koruun, Own Design / Tindra Design.
  3. Kirja “Piga, klockare, inhysing, lots”, Carina Wolff-Brandt (Kirja on ruotsinkielinen)
  4. Kajakki käyttöön koko päiväksi yhdelle henkilölle Hiittisissä kesällä 2019, vaihtoehtoisesti 2 tunnin vuokraus kahdelle henkilölle

Onnea arvontaan!

Käsityöt

Pienestä Made in Hitis – käsityöpuodista löydät laajan valikoiman saaristolaisten käsitöitä. Toimimme välittäjänä kaiken kokoisille käsityöläis-toimijoille, omassa kodissaan sivutoimisesta harrastajasta jo alueella tutuksi tulleisiin tuottajiin! Teemme kovasti töitä jotta myymälässä olisi niin monipuolisia ja mielenkiintoisia aarteita kuin mahdollista. Myymälä sijaitsee Hiittisten kylässä, kirjaston ja kyläinfon yhteydessä.

Tervetuloa katsomaan! Näin löydät perille.

Aukioloajat 19.6-18.8:
Ti-ke 10.00-15.00
Torstai 13.00-18.00
Pe-la 10.00-15.00

Aukioloajat 21.8-:
Ti-ke 11.00-15.00
Torstai 16.00-19.00

Käsityöläinen, tule mukaan!

Made in Hitis toimii saaristolaiskäsitöiden välittäjänä. Edustamme mielellämme sekä suuria että pieniä toimijoita, mutta erityisesti haluamme löytää pienessä mittakaavassa toimivat käsityöläiset, joilla ei ole myyntikanavaa ennestään. Tämä on erinomainen tilaisuus sinulle, joka luot käsitöitä päätyön ohessa, etkä halua liiemmälti kustannuksia tuotteiden myynnistä. Samalla toivotamme tietenkin lämpimästi tervetulleeksi mukaan myös jo markkinoilla olevat tuottajat!

Tuotteesi tulee olla valmistetut Hiittisten saaristossa tai lähialueella. Aina kannattaa kysyä mukaan pääsystä, jos tuotteesi mielestäsi sopisivat valikoimaan niin ota ihmeessä yhteyttä! Materiaalien ja valmistusmenetelmien tulee olla ympäristöystävälliset. Myyntiin otetaan sekä käyttötavaroita, taidekäsitöitä että syötävää (ei tuoretuotteita tai kylmäsäilytystä vaativaa).

Palvelut yrittäjälle

Lisää tuotteiden ja palvelujen käyttäjiä Kemiönsaarelle!

Oikeisiin asiakkaisiin osuvan markkinointistrategian rakentaminen vaatii keskittymistä, energiaa ja luovaa mieltä – juuri näitä ominaisuuksia, joita meiltä kaikilta kyllä löytyy mutta ei silloin kun stressi painaa päälle.

Made in Hitis on yritys, joka pystyy auttamaan sinua ja juuri sinun palveluitasi kaipaavia asiakkaita löytämään toisensa.

Voimme toimia lyhytaikaisesti konsulttina ja auttaa sinut alkuun, tai sitten ottaa hoitaaksemme isompia kokonaisuuksia yrityksesi myynnistä ja markkinoinnista.

Kyläinfo-hanke

Yhdessä olemme vahvempia! Kolme yhteystyötahoa, Kemiönsaaren kunta, Hiittisten kyläyhdistys (Hitis kyrkoby byaförening rf) sekä Made in Hitis ovat yhdistäneet voimansa luodakseen uudenlaisen palvelupisteen Hiittisten kylässä. Haluamme yhdessä tehdä kirjastosta kaikille avoimen kohtauspaikan, jossa sekä paikallinen väestö ja vierailijat voivat saada palveluita, järjestää kokouksia ym, ympäri vuoden. Samaan tapaan kuin Kemiön Villa Landessa, mutta pienemmässä mittakaavassa ja säilyttäen ainutlaatuisen tunnelman jonka vanha kansakoulu ympäristönä tarjoaa.

Tuloksena syntyi pilottiprojekti jonka kesto on 19.6-18.8.2018, ja joka mahdollistaa pidennettyt aukioloajat Hiittisten kirjastolle sekä sekä käsityöpuodin avaamisen kirjaston yhteydessä.

Lisätietoja hankkeesta löytyy lehdistötiedotteesta (PDF).

Hiittisten kirjasto
Hiittisten kyläyhdistys (sivu on ruotsiksi)

Tietoa meistä

Made in Hitis on pieni yhden hengen yritys, ohjaimissa häärään minä, Hanna Vuorio-Wilson. Hei!

Hieman työtaustaa: Olen ollut mukana luotsaamassa Rosalan Viikinkikeskuksen ja Bengtskärin majakan matkavaraamon taustalla toimivia yrityksiä reilut 15 vuotta, näistä viimeiset 10 yrittäjänä Rosalan Viikinkikeskuksessa.

Kirjastovirkailija Hiittisten kirjastossa minusta tuli keväällä 2014, kun näin ilmoitustaululla lapun ja matkailuyrittäjän hektisestä elämästä huolimatta seurasin vahvaa intuitiotani: Tuo minun on pakko tehdä! Hetkeäkään en ole katunut.

Kummatkin kotikyläni ja koko ympäröivä saaristo ovat minulle sydämen asioita, ja tarve toimia kotiseudun hyväksi on pohja jolla yritykseni seisoo. Tällä hetkellä työkalut tähän tavoitteeseen pääsemiseksi on myymälä jonka kautta paikalliset käsityöläiset saavat tuotteensa näkyville, sekä laajan kokemukseni tarjoaminen yrittäjäkollegoilleni Kemiönsaarella.

Tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot

Käyntiosoite:
Made in Hitis Shop
Hiittisten kirjasto & kyläinfo
Stormnäsintie 28
25940 Hiittinen

Aukioloajat 19.6-18.8:
Ti-ke 10.00-15.00
Torstai 13.00-18.00
Pe-la 10.00-15.00
Juhannusaattona ja -päivänä 22-23.6 suljettu

Aukioloajat 21.8-:
Ti-ke 11.00-15.00
Torstai 16.00-19.00

Postiosoite:
Made in Hitis
Rosalantie 59
25950 Rosala

hanna@madeinhitis.fi
Puh. 050 545 4645