Ajankohtaista

19.3.2019

Kajakkivuokraus tulee taas!

Kaksi kajakkia vuokrattavana 18.6.-31.8.2019 välisenä aikana yhteistyössä Hiittisten soutukerhon kanssa

Avaimet noudetaan kyläinfon aukioloaikoina (samat kuin Made in Hitis myymälällä) ja voidaan palauttaa myöhemmin.
Hinnat per kajakki:
15 € / 1 h (soutukerhon jäsenille 10 €)
Seuraavat tunnit á 5 € (2 €)
Koko päivä 40 € (30 €)
Viikonloppu 70 € (50 €)

Tee mielellään varaus etukäteen, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hanna@madeinhitis.fi.

Kuva Sofia Johansson

Käsityöt

Pienestä Made in Hitis – käsityöpuodista löydät laajan valikoiman saaristolaisten käsitöitä. Toimimme välittäjänä kaiken kokoisille käsityöläis-toimijoille, omassa kodissaan sivutoimisesta harrastajasta jo alueella tutuksi tulleisiin tuottajiin! Teemme kovasti töitä jotta myymälässä olisi niin monipuolisia ja mielenkiintoisia aarteita kuin mahdollista. Myymälä sijaitsee Hiittisten kylässä, kirjaston ja kyläinfon yhteydessä.

Tervetuloa katsomaan! Näin löydät perille.

Aukioloajat 19.6-18.8:
Ti-ke 10.00-15.00
Torstai 13.00-18.00
Pe-la 10.00-15.00

Aukioloajat 21.8-:
Ti-ke 11.00-15.00
Torstai 16.00-19.00

Käsityöläinen, tule mukaan!

Made in Hitis toimii saaristolaiskäsitöiden välittäjänä. Edustamme mielellämme sekä suuria että pieniä toimijoita, mutta erityisesti haluamme löytää pienessä mittakaavassa toimivat käsityöläiset, joilla ei ole myyntikanavaa ennestään. Tämä on erinomainen tilaisuus sinulle, joka luot käsitöitä päätyön ohessa, etkä halua liiemmälti kustannuksia tuotteiden myynnistä. Samalla toivotamme tietenkin lämpimästi tervetulleeksi mukaan myös jo markkinoilla olevat tuottajat!

Tuotteesi tulee olla valmistetut Hiittisten saaristossa tai lähialueella. Aina kannattaa kysyä mukaan pääsystä, jos tuotteesi mielestäsi sopisivat valikoimaan niin ota ihmeessä yhteyttä! Materiaalien ja valmistusmenetelmien tulee olla ympäristöystävälliset. Myyntiin otetaan sekä käyttötavaroita, taidekäsitöitä että syötävää (ei tuoretuotteita tai kylmäsäilytystä vaativaa).

Palvelut yrittäjälle

Lisää tuotteiden ja palvelujen käyttäjiä Kemiönsaarelle!

Oikeisiin asiakkaisiin osuvan markkinointistrategian rakentaminen vaatii keskittymistä, energiaa ja luovaa mieltä – juuri näitä ominaisuuksia, joita meiltä kaikilta kyllä löytyy mutta ei silloin kun stressi painaa päälle.

Made in Hitis on yritys, joka pystyy auttamaan sinua ja juuri sinun palveluitasi kaipaavia asiakkaita löytämään toisensa.

Voimme toimia lyhytaikaisesti konsulttina ja auttaa sinut alkuun, tai sitten ottaa hoitaaksemme isompia kokonaisuuksia yrityksesi myynnistä ja markkinoinnista.

Kyläinfo-hanke

Yhdessä olemme vahvempia! Kolme yhteystyötahoa, Kemiönsaaren kunta, Hiittisten kyläyhdistys (Hitis kyrkoby byaförening rf) sekä Made in Hitis ovat yhdistäneet voimansa ja luoneet kattavan palvelupisteen Hiittisten kylässä. Haluamme yhdessä tehdä kirjastosta kaikille avoimen kohtauspaikan, jossa sekä paikallinen väestö ja vierailijat voivat saada palveluita, järjestää kokouksia ym, ympäri vuoden. Samaan tapaan kuin Kemiön Villa Landessa, mutta pienemmässä mittakaavassa ja säilyttäen ainutlaatuisen tunnelman jonka vanha kansakoulu ympäristönä tarjoaa.

Kyläinfo sai alkunsa pilottiprojektista jonka kesto oli 19.6-18.8.2018, tämän jälkeen hanke on saanut jatkoa yhteistyökumppaneina Samassa veneessä r.y sekä Svenska Kulturfonden. Tämä on samalla mahdollistanut pidennetyt aukioloajat Hiittisten kirjastolle. Tällä hetkellä aukioloajat ovat seuraavat:
Talvi
Ti-ke 11-15, to 16-19
Kesä
Ti-ke sekä pe-la 10-15, to 13-18

Lisätietoja pilottihankkeesta löytyy lehdistötiedotteesta (PDF).

Jos haluat saada tuoreimmat uutiset koko Hiittisten saariston alueelta, kannattaa seurata
kyläinfon sivua Facebookissa.

Hiittisten kirjasto
Hiittisten kyläyhdistys (sivu on ruotsiksi)

Tietoa meistä

Made in Hitis on pieni yhden hengen yritys, ohjaimissa häärään minä, Hanna Vuorio-Wilson. Hei!

Hieman työtaustaa: Olen ollut mukana luotsaamassa Rosalan Viikinkikeskuksen ja Bengtskärin majakan matkavaraamon taustalla toimivia yrityksiä reilut 15 vuotta, näistä viimeiset 10 yrittäjänä Rosalan Viikinkikeskuksessa.

Kirjastovirkailija Hiittisten kirjastossa minusta tuli keväällä 2014, kun näin ilmoitustaululla lapun ja matkailuyrittäjän hektisestä elämästä huolimatta seurasin vahvaa intuitiotani: Tuo minun on pakko tehdä! Hetkeäkään en ole katunut.

Kummatkin kotikyläni ja koko ympäröivä saaristo ovat minulle sydämen asioita, ja tarve toimia kotiseudun hyväksi on pohja jolla yritykseni seisoo. Tällä hetkellä työkalut tähän tavoitteeseen pääsemiseksi on myymälä jonka kautta paikalliset käsityöläiset saavat tuotteensa näkyville, sekä laajan kokemukseni tarjoaminen yrittäjäkollegoilleni Kemiönsaarella.

Tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot

Käyntiosoite:
Made in Hitis Shop
Hiittisten kirjasto & kyläinfo
Stormnäsintie 28
25940 Hiittinen

Aukioloajat 26.8.2019-:
Tiistai 10.00-14.00
Perjantai 16.00-19.00

Postiosoite:
Made in Hitis
Rosalantie 59
25950 Rosala

hanna@madeinhitis.fi
Puh. 050 545 4645